Dit kan aan volwassen, kinderen, ouderen en speciaal aan personen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Wij begeleiden deze workshops. We overleggen met u wat de personen zoal kunnen maken en passen de workshops hierop aan. We bieden stukken aan voor binnen of voor buiten. Ze kunnen ook iets maken, dat een speciale betekenis voor de persoon zelf heeft, of om weg te geven. Er is heel veel mogelijk. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeŽn. U weet wat de personen zoal kunnen maken en dat horen we dan ook graag van u. De workshops worden gegeven met planten, bloemen, kunstbloemen, kleurzand, mozaÔeken, fietsband of een combinatie hiervan.

De workshops zijn inclusief materiaal, koffie, thee of fris met een plak cake. We hebben hiervoor een aparte verwarmde ruimte. Deze is rolstoelvriendelijk met een grote tafel waar rolstoelers bij kunnen zitten. Een aangepast toilet, gelegenheid om iets te drinken en volop parkeer ruimte. Tijden in overleg. 

Zo zijn er meer mogelijkheden. De workshops kunnen ook worden aangepast in overleg, eventueel kunnen wij voorbereidend werk voor u doen. Er is ook een mogelijkheid met bewoners de buitenbakken te vullen van hun afdeling, wooncomplex, ingang etc. Samen de planten uitzoeken, met of zonder begeleiding van ons, net wat u wilt. Dit is voor sommige personen al een leuke middag en dan koffie of thee met wat lekkers ter afsluiting.

U kunt van april t/m juni ook ons bedrijf bekijken met een groepje bewoners en daarna een kopje koffie, thee of fris drinken met een plak cake. Koffie, thee of fris + 1 plak cake kost Ä 2,75 per persoon. We hebben heel wat oude spullen in onze schuur verzameld. Deze zijn heel herkenbaar voor b.v. dementerende ouderen. Als u ons bedrijf wilt bekijken hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt altijd op afspraak langs komen.

Tineke Vet Mobiel 06-11510718 

 

Workshops voor mensen met een beperking