zomerbloeiers

We kweken vele soorten in verschillende kleuren.  Allemaal per stuk te koop en in een 12/13 cm pot. Dus mooie grote, volle planten.

Gebruik goede Kwaliteit Kwekerspotgrond met Kokosvezel, dit houdt beter vocht vast en heeft goede voeding voor 6 weken.     Daarna altijd bijmesten. Potgrond en voeding verkopen wij ook.

Begonia                                                                                                                                Semperflorens, zaaibegonia.                                                                                          Kleinbloemig en kunnen goed in de volle zon.                                               Begonia tuberosa. knolbegonia.                                                                               Deze hebben liever een plek, waar de zon niet vast loopt.

Bacopa of Sutera
De planten kunnen in de volle grond, hang- en staande bakken
Volle zon en halfschaduw.
Goed bij mesten en de grond vochtig houden.

Diascia
Hele mooie, sterke, fijn bloemige plant. Voor hang- en staande bakken. Volle zon en half schaduw.

Fuchsia. Staande-, hang- en stam fuchsia’s .  Volle grond, hang- en staande bakken. Geen plek waar de zon vast loopt. Zaad knoppen verwijderen. Hele dankbare plant.

Geranium. Hele sterke plant. Kan in de volle grond en in hang en staande bakken. Goed bijmesten, dan heeft u heel lang bloemen. Gedijt in de zon en halfschaduw.

Scaevola. Sterke plant, hoeft u weinig aan te doen. Goed bijmesten. Volle zon en halfschaduw. Bakken, hangpotten en volle grond

Sundaville. Hele sterke plant. Hoeft u weinig aan te doen. Kan goed in de zon. Volle grond, terras-kuipplant, hangpotten en bakken. Goed bijmesten.

Surfinia. In vele kleuren, hang en staande planten. Kan goed in de volle zon. Enkel en dubbele bloemen. Gestreepte en gespikkelde variaties. Als de ranken te lang worden, kunt u deze snoeien. Goed bijmesten.

Streptocarpus. Een plant die heel goed in de volle zon kan. Weinig tot niets aan te doen. Hang, staande potten en in de volle grond. Bloeit tot dat het vriest. Nooit op het blad sproeien.

Komen nog soorten bij. wordt aan de site gewerkt.

Facebook
Vet Goeie Kwaliteit Tuinplanten                                                    

Email
vet-boon@freeler.nl                                                                                 

Tineke
0611510718